60-річний чоловік привселюдно витер носа об прапор України

0
60-річний чоловік привселюдно витер носа об прапор України
На Тернопільщині чоловік привселюдно витер носа об державний стяг. Прапор висів на приміщенні одного з магазинів у місті Вишнівець. Житель цього міста підійшов до стяга, взяв його у руки і привселюдно висікався в полотно. Небайдужі перехожі одразу викликали поліцію. Тепер чоловіка судитимуть за наругу над держаним символом.

Про це пише ZAXID.NET.

Слідчо-оперативна група поліції встановила, що до правопорушення причетний 60-річний чоловік, який переїхав у Вишнівець з Сумської області на початку повномасштабного вторгнення. Він вдень 8 листопада, перебуваючи у громадському місці, демонстративно вчинив наругу над Державним Прапором.

«Очевидцями такої ганебної поведінки чоловіка стали чимало людей, котрі повідомили про факт наруги в поліцію. Поліцейські оперативно затримали його і встановили, що на момент вчинення злочину переселенець перебував у стані алкогольного сп’яніння», – повідомили в поліції Тернопільщини в четвер, 9 листопада.

Свій вчинок чоловік не зміг пояснити, і додав, що «в нього потекло з носа, а носовичка він не мав». За інформацією тернопільського журналіста Сергія Сінкевича, винуватця звати Геннадій Кулик. Чоловік з Охтирського району Сумської області. Після 24 лютого переїхав у Вишнівецьку громаду, купив собі стару хату, де зараз мешкає.

Правоохоронці розпочали кримінальне провадження щодо уродженця Сумщини за ч. 1 ст. 338 КК України (Наруга над державними символами України). Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу і навіть позбавлення волі до трьох років. Також наразі вирішується питання про оголошення сумчанину підозри та обрання і запобіжного заходу.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні