Скільки БПЛА хоче виготовити рф для атак по українських містах

0
Скільки БПЛА хоче виготовити рф для атак по українських містах
У другому півріччі Росія запланувала виготовити 1300 одиниць "ґєрань-2", тобто "шахедів".

Про це розповів представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Вадим Скібіцький в інтерв’ю РБК-Україна.

За його словами, у нещодавно збитих "шахедах" вони виявили факт зростання російських деталей. А це свідчить, що фінальний етап збору цих БПЛА відбувається у РФ.

Скібіцький додав, що у виробництві ударних дронів та деталей до них бере участь не одне підприємство на території країни-агресорки. Зараз ГУР працює над тим, аби визначити місця та фактичні обсяги виробництва БПЛА у Росії.

"Ми ділимось інформацією з партнерами, аби визначити і закрити шляхи постачання на територію росії компонентів, обладнання, верстатів, програмного забезпечення, які використовуються саме для виробництва БПЛА. Крім того, ці плани противника будуть залежати від успішної кінетичної дії на ті об'єкти, які беруть участь у виробництві цих дронів у рф", - вважає представник ГУР МО України.

Він пояснив, що важливо знайти підприємства, де виробляються БПЛА, оскільки вони відіграють важливу роль у новій тактиці обстрілів росіян - росіяни комбінують застосування БПЛА та ракетного озброєння.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні