Для чого москву атакують БПЛА: у РНБО назвали причину

0
Для чого москву атакують БПЛА: у РНБО назвали причину
Атаки безпілотниками по Москві покликані змусити росіян не почуватися в безпеці, зрозуміти свою відповідальність за події в Україні і те, що війна прийшла до них.

Про це секретар РНБО Олексій Данілов розповів у інтерв’ю Радіо Свобода.

Так, Данілов відповів на запитання, який вплив на війну мають атаки безпілотниками по Москві, що почастішали останнім часом.

"Скажіть, будь ласка, якщо наші діти, наші жінки, літні люди мають перебувати в укриттях, то чому росіяни мають себе спокійно почувати у своїй домівках, у своїх квартирах у місті Москва, звідки ухвалюються всі ці рішення, звідки ці божевільні ухвалили рішення напасти на нашу країну?" – сказав секретар РНБО.

Він наголосив, що "це ж про справедливість".

"Війна – це завжди про справедливість. І Господь все розставить на свої місця. І не тільки наші діти мають страждати, наші люди мають страждати. Хай вони постраждають так само, побачать, що таке війна", – додав Данілов.

Він зазначив – росіянами здається, що війна ніколи не прийде до їхніх домівок. Однак війна вже прийшла 24 лютого, коли "їх божевільний фюрер вирішив максимально активно напасти на нашу країну".

Посадовець також ствердно відповів на запитання, чи очікується, що такі регулярні обстріли та зупинки роботи аеропортів змусять звичайних росіян якось закликати керівництво країни припиняти війну.

"Ми дуже хотіли б, щоб так сталося. Але маю сказати, що має бути більш потужний тиск на росіян для того, щоб вони розуміли, що вони несуть спільну відповідальність за всі ті дії, які на сьогодні відбуваються на території нашої України. Війна прийде на Росію. І цю війну вони самі туди покликали", – наголосив секретар РНБО.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні