Найбільш зрадливі знаки Зодіаку

0
Найбільш зрадливі знаки Зодіаку
Гороскоп може розповісти не тільки про те, що вас чекає наступного тижня, а й про те, які риси характеру притаманні тим, чи іншим знакам Зодіаку. Це стосується і схильності до зрад, пише РБК-Україна.

Стрілець
Він може зраджувати від нудьги. Стрілець у постійному пошуці ідеалу. Однак, на відміну від пасивних Риб, в досить активному пошуці.

Близнюки
Представники знаку ненавидять рутину, тому можуть зраджувати, але назвати конкретні причини не здатні. Для них це просто секс, ніякої прив’язаності.

Овен
Овни легко піддаються тваринним інстинктам, тому стримати їх від зради може лише регулярний та якісний секс.

Лев
Леви постійно закохуються. Іноді ці інтрижки можуть обмежуватися дружньою перепискою, а іноді доходить й до сексу. Щоб такого не ставалося, Левів необхідно хвалити, пестити та підтримувати емоційний зв’язок із ними.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні