На війні загинули троє волинян. ФОТО

0
На війні загинули троє волинян. ФОТО
31 грудня на Харківщині в результаті ворожого обстрілу під час виконання бойового завдання, захищаючи нашу країну від російської навали, загинув 40-річний Герой з Волині Олександр Костюк, повідомляє 4 відділ Ковельського РТЦК та СП.

З початку повномасштабного вторгнення Росії Олександр Костюк 01 вересня 2022 року призивався Четвертим відділом Ковельського РТЦК та СП по мобілізації у військову частину А 1008, боронив Україну у складі стрілецького батальйону. У загиблого захисника залишилися мама, бабуся, сестра і брат.

«Особовий склад Четвертого відділу Ковельського РТЦК та СП висловлює щирі співчуття рідним Героя! Світлий, добрий спомин про звитяжного захисника України назавжди залишиться в наших серцях та спогадах його бойових побратимів, родичів і земляків», - йдеться в дописі.

Також у бою за цілісність, незалежність та свободу України загинув Герой з Волині 38-річний Олександр Васильович Карпік, повідомили у Камінь-Каширській громаді.

Життя молодого бійця обірвалося під час виконання бойового завдання в Луганській області.

«Низький уклін і світла пам'ять Герою. Схиляємо голови у скорботі перед вірним сином України. Спочивай з миром, воїне, якого не судилося дочекатися! Щирі слова співчуття родині. Біль, який нічим не загоїти», - висловлюють співчуття у громаді.

Деталі зустрічі тіла загиблого Героя Олександра Карпіка на рідній Батьківщині повідомимо згодом.



Ще одна сумна звістка увірвалася на Волинь: під час виконання бойового завдання при здійсненні заходів із забезпечення оборони України, ворожа снайперська куля обірвала життя 27-річного Олега Корецького із села Мартинівка на Волині, повідомили у Городищенській громаді.

27-річний волинянин, вірний військовій присязі загинув у 31 грудня, у День свого народження, внаслідок ворожої снайперської кулі в місті Бахмут Донецької області.

«Смерть рядового Корецького Олега пов’язана з виконанням обов’язків військової служби та захисту Батьківщини», – йдеться у сповіщенні про загибель.

Жалоба в Городищенській громаді триває. Детальну інформацію про дату й час зустрічі Героя буде повідомлено згодом.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні