На фронті загинув волинянин, який сьогодні міг святкувати своє 33-річчя

0
На фронті загинув волинянин, який сьогодні міг святкувати своє 33-річчя
Гранатометник Сергій Бурдак із села Седлище Любешівської громади загинув 10 вересня 2022 року в результаті ворожого обстрілу під час виконання бойового завдання щодо захисту незалежності України.

Про це пише газета «Нове життя».

З болем і водночас великою любов’ю у голосі каже Інна Бурдак про свого чоловіка Сергія, котрий 4 грудня мав ми відзначати свій 33-ій день народження, але його життя обірвалося на російсько-українській війні.

Після повномасштабного вторгнення Сергій Бурдак був серед тих, хто першим пішов до місцевого військкомату і вже 25 лютого був призваним до лав Збройних сил України.

У липні разом із побратимами вирушили у зону бойових дій, пройшли запеклі бої під Бахмутом. Яколівка. Федорівка і затим Харківщина.

«Назавжди – наш Герой. Наш найкращий чоловік, тато і захисник. Він пристосував мене до теперішнього життя, однак не вберіг себе», – мовила дружина загиблого воїна.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-11

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні