Зірки рекомендують призначати романтичні побачення: гороскоп на 16 жовтня

0
Зірки рекомендують призначати романтичні побачення: гороскоп на 16 жовтня
Зрозуміло, що організувати повноцінний робочий день у неділю вам не вдасться, але зробити перший – зазвичай найважливіший – крок на шляху до поставленої мети не тільки можна, але і потрібно. На вільний час, який залишився, зірки рекомендують призначати романтичні побачення: вони виявляться на диво вдалими, пише ТСН.

Овен
Не варто йти на поводі у людей, які переконуватимуть вас відмовитися від власної точки зору на користь іншої – тієї, яка викликає у вас неприйняття: згодом про це доведеться пошкодувати.

Телець
Цього дня успіх супроводжуватиме вас у всіх сферах життя, але зосередитися все ж бажано на особистій: сьогодні вам – нарешті – можуть зізнатися у своїх романтичних почуттях.

Близнята
День, коли можуть активізуватися таємні чи явні недоброзичливці, на яких не варто звертати уваги: їхнє біснування не завдасть вам шкоди, тож не варто витрачати дорогоцінні нервові клітини.

Рак
Знайомства, що сталися в цей час, виявляться не лише приємними, а й корисними: протекція, яку може створити вам один із цих людей, дуже сприятиме у професійних справах.

Лев
Небажано втручатися в особисте життя своїх друзів і знайомих: навіть якщо вам здаватиметься, що без вашої – в усіх сенсах цінної – поради людині не обійтися, мовчіть, якщо вас про неї не попросять.

Діва
Велика ймовірність серйозної сварки з близькою людиною, тому не варто сьогодні зачіпати в розмові з нею теми, які зазвичай викликають нервову реакцію з її боку – перенесіть розмову на інший день.

Терези
Самотужки сьогодні не вдасться впоратися з жодним – навіть найпримітивнішим – завданням, тож вирішивши навести лад у квартирі, підключайте до цього всіх своїх домашніх – так буде швидше й веселіше.

Скорпіон
Необхідно зайнятися очищенням організму від шлаків і токсинів: спосіб позбавити його непотрібних йому компонентів кожен може обирати сам – комусь допоможе дієта, а комусь – детокс-меню.

Стрілець
Допомагати іншим людям варто таким чином, щоб водночас не жертвувати власними інтересами, інакше можна порушити енергетичну рівновагу між вами і світом.

Козоріг
Можна – і треба – зустрічатися з друзями, особливо старими: з ними можна буде згадати приємні події минулого, покращивши таким чином настрій, який останнім часом погіршився.

Водолій
День, коли головною вашою проблемою стане відсутність взаєморозуміння з людьми, що вас оточують: тим, кому його, за всього бажання, не вдасться досягнути, краще на якийсь час стати добровільним самітником.

Риби
День ідеально підходить для спілкування з близькими, яких ви останнім часом рідко балуєте своєю увагою: особливо це стосується літніх родичів, але про кохану людину теж не варто забувати.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні