У кремлі серйозно думають про заміну путіну

1
У кремлі серйозно думають про заміну путіну
Політичні еліти росії точно задумуються про наступника путіна. Але поки що це питання не є в порядку денному. Однак все може змінитися після зими або ще одної масштабної поразки росіян на фронті, пише 24 канал.

Про це розповів російський політолог Аббас Галлямов. За його словами, варіант з наступником путіна точно прокручують усі кремлівські еліти. Хоч це не стало предметом публічних дискусій, однак є розуміння, що путін ситуацію вже не врятує.

Путін може відтягнути ситуацію до кінця зими
Як зазначає Галлямов, раніше йому здавалося, що ці процеси путін зможе відтягнути до кінця зими – початку весни. Диктатору вдалося вкинути "замануху" до політичних еліт – мовляв, зачекайте до зими, Європа буде замерзати і стане на коліна. Тоді росія зможе диктувати умови – Україна перестане отримувати зброю і програє.

«А коли в кінці зими чи на початку весни стане зрозуміло, що нічого не вийшло. Тоді все – тупик. Тоді тема наступника мала б стати в повістку у повний ріст»,– вважає Галлямов.

Утім, після блискавичного контрнаступу ЗСУ на Харківщині ситуація може змінитися. Він припускає, що еліти не чекатимуть до кінця зими, якщо на фронті станеться ще один масштабний провал. Вони можуть боятися, що система до кінця зими тоді взагалі розвалиться.


https://24tv.ua/krah-rezhimu-putina-gallyamov-pripustiv-hto-bude-nastupnikom_n2166662
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Патрушева "сватають" на те місце
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні