У Президента Зеленського попередили окупантів про нову зброю для ЗСУ

0
У Президента Зеленського попередили окупантів про нову зброю для ЗСУ
Радник голови офісу президента Олексій Арестович звернувся до російських військовослужбовців. "Підбадьорити" окупантів він вирішив у розмові з російським правозахисником Марком Фейгіним, пише ASPI.

"Хлопці, вам писець в будь-якому випадку. З півдня або сходу, з центру, із заходу, звідки завгодно. Готуйтеся з усіх боків. Бо 12 "Цезарів" вас там "кхм" в хвіст і в гриву. Зараз приїде ще шість і на третину ця сила збільшитися. "Цезар" - це ідеальний засіб для контрбатарейної боротьби, найвдаліша гаубиця для цих цілей", - заявив він.

Він нагадав, що українські військовослужбовці вже почали польові навчання на німецьких зенітних установках "Гепард". "Це такий зенітний танк хитрий. Трошки приголубимо вашу армійську авіацію фронтову. І це все в сукупності нависає зловісною хмарою. Ця хмара накопичується і скоро кине свою тінь туди, де ви вирішили проводити референдум і приєднувати це до "великої матінки Росії", - сказав він.

Також він нагадав, що українські піхотинці зараз перебувають на навчаннях у Великобританії. "Чекайте, хлопці. У вас є ще ілюзія розбігу, ілюзія взяття Сіверська, Бахмута, Слов'янська і Краматорська. Ці ілюзії вам віділлються кривавими сльозами. Тому прошу, періть свої війська безглуздими наступами на нашу оборону, ми чекаємо з нетерпінням, коли ваше командування скаже: "Все, далі не можемо". І ось тут почнеться", - підкреслив Арестович.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні