Масована атака по Україні: у ЗСУ назвали нову тактику ворога

0
Масована атака по Україні: у ЗСУ назвали нову тактику ворога
Російські загарбники для атаки по Україні застосували нову тактику. Рніше ворог не завдавав два масовані удари поспіль.

Про це заявила керівниця Об’єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк в ефірі телемарафону, пише Главком.

«Тактика ворога змінюється, тому що він вишукує способи бути максимально ефективним для своїх інтересів. Ми шукаємо засоби протидії ефективні – вони шукають засобу утиску, терору і нападу. Дійсно, такої атаки, що два дні поспіль, навряд можна пригадати. Але така атака була досить очікуваною після виборів», – сказала Гуменюк.

За словами речниці, удар був комбінований. Спершу ворог запустив велику кількість дронів по різних регіонах України, після чого завдав ракетного удару. Це було зроблено для того, щоб виснажити українські системи ППО. Крім того, вона заявила, що загроза нового удару РФ залишається досі.

«Вчора ввечері ворог вивів і морські ракетоносії на бойове чергування, з яких виявлення пусків ускладнено. Все це може свідчити про підготовку до майбутніх атак також. Станом на зараз ми бачимо два підводні ракетоносії, спорядження яких може сягати восьми калібрів. Крім того, останніми днями дуже сильно активізувалися безпілотні розвідники, зокрема й у тилових регіонах», – зазначила Гуменюк.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-12

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні