ЗСУ знищили російську військову базу

0
ЗСУ знищили російську військову базу
За останні дні ЗСУ завдали понад десять точних ударів по складах боєприпасів та військових баз російських військ на захоплених українських територіях, пише Факти.

У ніч проти 13 липня під удар потрапили склади та військова частина в окупованому Луганську.

Російські ЗМІ повідомили, що удар припав по військовій частині ППО, яка забезпечує безпеку Луганська.

А представник "народної міліції" Марочко заявив, що удар наносився системою Himars з Бахмута. При цьому "міліціонер" припустив, що Україні поставили більш далекобійні ракети для цих ракетних систем.

Радник глави Офісу президента Олексій Арестович підтвердив удар по Луганську. За його словами, використовувалася система HIMARS. Пошкоджено військову частину та склад боєприпасів.

“За своєю традицією російські війська розмістили у Луганську одночасно військову частину та склад боєприпасів. Наслідки цього жесту доброї волі я навіть не беруся уявити. «Другу армію світу» переробляє у двохсотий маленький, симпатичний Хімарс”, - пише Арестович та публікує відео.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні