Яким буде звільнення Криму

0
Яким буде звільнення Криму
Звільнення Криму від окупантів ЗСУ проводитимуть не позиційними боями, а за допомогою маневреного наступу окремими частинами та підрозділами, такий прогноз озвучив військовий експерт Олег Жданов, пише УНІАН.

«В основному це буде робота дистанційна. Я сподіваюся, до того часу у нас вже будуть ракети з дальністю пуску до 300 км і ми зможемо перекрити артерію у вигляді Кримського мосту. І у нас буде працювати Авіація. Яка - питання залишимо відкритим. Я маю на увазі стара радянська або вже західного зразка теж зможе взяти участь у звільненні Криму», - говорить експерт.

За його словами, «мета номер один» на півострові на сьогоднішній день - це Кримський міст.

«Як тільки прийдете перша <далекобійна> ракета, на мій погляд, треба відразу ж завдавати удару по Кримському мосту. Треба перекривати цей «кран», нескінченний потік військової техніки, який йде через Південний військовий округ і Кримський міст... Велика частина техніки, яка заходить через понтонні переправи в Херсон, все заходить з території Криму. Все завозиться туди. А там зараз почнуть накопичувати нову хвилю техніки. Так навіщо чекати? Треба негайно перекривати цей кран», - переконаний Жданов.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні