Не можуть підкоритися: пари за знаком Зодіаку, яким не судилося бути разом

0
-2
Не можуть підкоритися: пари за знаком Зодіаку, яким не судилося бути разом
Астрологи розповіли, яким знакам Зодіаку не судилося бути разом. На них чекають постійні конфлікти, скандали і, як наслідок, цілковите розчарування.

Про це пише Today.

Терези та Рак

Товариські Терези та скромні Раки просто не зійдуться темпераментами. Першим хочеться постійно перебувати в русі, спілкуватися з друзями та відвідувати вечірки. А ось другі зовсім не такі. До того ж Терези дуже мало часу приділятимуть Ракам, що їм зовсім не сподобається.

Водолій та Риби

Представники цих знаків не зможуть порозумітися, оскільки Риби егоїстичні, а Водолії – горді. Перші потребують постійного схвалення, і дуже легко ображаються, а другі через свою неуважність просто не помічають потреб і бажань другої половинки.

Стрілець та Скорпіон

Вітрені Стрільці та цілеспрямовані Скорпіони не зможуть зрозуміти одне одного. Перші не в змозі забезпечити партнера необхідною йому стабільністю та постійністю, а другі через свою жорсткість не зможуть підтримати ритм життя другої половинки.

Близнюки та Козеріг

Близнюкам буде дуже нудно з правильними та працелюбними Козерогами. Їм просто нема про що поговорити, у них немає спільних захоплень і прагнень.

Лев та Діва

Байдужі Діви не зможуть підкоритися владним Левам, що сильно зачепить партнера. Норовливість і пофігізм дратуватимуть Левів.

Телець та Овен

Зовнішня беземоційність Овнів по-справжньому дратуватиме Тельців. Також через свою впертість обидва ці знаки Зодіаку постійно вступають у сварки, ніхто з них не вибачається першим, тому що не може визнати своєї неправоти.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні