Автомобіль з українцем протаранив локомотив у Польщі: мікроавтобус розірвало на шматки. ФОТО

0
6
Автомобіль з українцем протаранив локомотив у Польщі: мікроавтобус розірвало на шматки. ФОТО
24-річний громадянин України у Лодзькому воєводстві Польщі в'їхав автомобілем Fiate Ducato під локомотив. Про це повідомляє Yavp.pl з посиланням на сайт місцевої поліції.

4 листопада українець автомобілем виїхав на рейки перед локомотивом у селі Гжешька Вєрушувського повіту. В легковик в'їхав локомотив технічного обслуговування колії.

Внаслідок зіткнення автомобіль, за кермом якого перебував українець, зазнав дуже серйозних ушкоджень. Водночас сам водій не отримав травм. За попередньою інформацією, він, а також машиніст локомотива, були тверезими.

Винуватцем небезпечного інциденту на рейках поліція назвала громадянина України, адже той не поступився дорогою на нерегульованому залізничному переїзді. За це чоловіка покарали штрафом. Сума не уточнюється, але зазвичай подібні порушення на переїздах караються штрафом у розмірі 300 злотих.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні