На Львівщині лютує негода: села без струму, ускладнений рух трасою Київ-Чоп. ВІДЕО

0
-2
На Львівщині лютує негода: села без струму, ускладнений рух трасою Київ-Чоп. ВІДЕО
В Україні через негоду без світла станом на ранок 16 липня залишилися 169 населених пунктів.

Про це Волинь24 повідомили в Держслужбі з надзвичайних ситуацій.

Станом на 7.00 16 липня в результаті ускладнення погодних умов (пориви вітру, дощ) через спрацювання систем автоматичного захисту ЛЕП знеструмлені 169 населених пунктів у трьох областях (Львівська – 79, Закарпатська – 59 і Сумська – 31).

До відновлення електропостачання залучили бригади обленерго.

Тим часом на Львівщині у селі Коростів Стрийського району 15 липня, близько 18:50 через негоду зійшов селевий потік(потік брудної води з камінням, яка сходить з гір при сильних дощах). Рух трасою Київ-Чоп ускладнений.

Як повідомляє УНІАН, в управлінні ДСНС Львівської області уточнили, що на місці працівники поліції та дорожньої служби організували реверсний рух.

До слова, синоптики попереджали, що 15 липня ввечері та вранці 16 липня на Львівщині можливі значні дощі та грози. В річках області очікується підйом рівня води.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні