Чому в еротичних снах часто можна побачити колишніх?

0
-10
Чому в еротичних снах часто можна побачити колишніх?
Людина бачить сни завдяки роботі несвідомої частини мозку. Однією з причин того, що сняться колишні, може бути незавершена ситуація.

І чоловікам, і жінкам секс сниться постійно, але вони не завжди бачать у ньому партнерів нинішніх, пише gazeta.ua.

Часто в еротичних снах люди бачать колишніх партнерів і це має значення. За словами експертів, особливо треба зважати на сни, які часто повторюються.

Однією з причин того, що сняться колишні, може бути незавершена ситуація. Тобто, коли людина досі сумує за близькістю, яка була раніше, а тепер зникла. Сон також може означати бажання повернути колишніх, або ж мати протилежне значення - стосунки розірвані, а секс у сні - прощальний.

Ще один із варіантів, на який варто звернути увагу - секс із одним із попередніх партнерів уві сні може бути попередженням про те, щоб не повторити старих помилок. Тому колишній коханий часто сниться жінкам, які готові чи починають нові стосунки.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні