Народний синоптик прогнозує тропічний липень і три удари стихії

0
1
Народний синоптик прогнозує тропічний липень і три удари стихії
Червень, а цього року він місяць контрастів, добігає кінця.

Сайт Сьогодні з'ясував, якою очікується погода у липні. Синоптики впевнені: побачимо погоду на будь-який смак.

За розрахунками народного синоптика Леоніда Горбаня, українська погода другого місяця літа нагадуватиме тропіки: спека, зливи з грозами, бурі. Перший буревій накриє Україну з 1 по 4 липня. Після дощів на 4-5 днів прийде спека, а випаровування створять у повітрі "тропічний ефект", як у лазні.

З 8-го по 12-те число стихія атакує вдруге: буря, грози, град, але буде набагато холодніше – вдень не вище +22 тепла. Потім знову "тропіки": сонце, спека, висока вологість повітря. В середині липня погода буде сухою, схожою на ту, що була в середині червня, але з поправкою: виявиться ще спекотнішою. Вдень – до +35 градусів в тіні, в південних і східних регіонах навіть до +40.

А далі - третій удар стихії. Розпочнеться він із сильних злив, за два дні, 21-22 липня, випаде 15-20 мм опадів, щоправда ураганів і градобоїв не передбачається. Буря можлива через три дні, з 25 по 27 липня. Дощитиме менше, а температура буде вищою, вдень 29-31 тепла. Закінчиться місяць теплою комфортною погодою, але знову зі зливами.

Прогноз погодних сайтів близький до розрахунків Леоніда Горбаня, за винятком температур. На відміну від народного синоптика, інтернет-метеорологи "не бачать" спеки до 35 градусів в тіні і вище.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні