Українців попередили про незвичну для літа погоду

0
Українців попередили про незвичну для літа погоду
Незабаром погода в деяких областях України суттєво зміниться: очікується різке похолодання та сильні опади.

Про це попередила синоптик Наталка Діденко, пише УНІАН.

"Із найближчої нетипової для літа погоди - 22 липня, в суботу, на півночі пройдуть сильні дощі та похолоднішає до +17...+19 градусів!" - прогнозує вона. За даними Наталки Діденко, вже у неділю погода вирівняється - проясниться та потеплішає.

Завтра ж, за її прогнозом, Україна опиниться значною мірою у сухому повітрі та сонячній погоді. "Бо сьогоднішні дощі з атмосферним фронтом вже залишать нашу територію і підуть далі на схід (хіба найближчої ночі ще затримаються в східних областях та в Приазов'ї), а дощі з іншим атмосферним фронтом ще не встигнуть дійти", - пояснила вона.

Тож, за словами Наталки Діденко, 19 липня в Україні переважатиме суха погода практично повсюди, лише пізно ввечері фронт із заходу дістанеться західних областей України і зумовить там зливи та грози.

Температура повітря в Україні очікується комфортною, впродовж дня максимально +24...+29 градусів, лише у південній частині буде до +30 градусів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні