«Я хочу повернути своє життя»: Брітні Спірс виступила на суді проти опікунства батька

1
3
«Я хочу повернути своє життя»: Брітні Спірс виступила на суді проти опікунства батька
Після 13 років мовчання Брітні Спірс виступила у суді та заявила, що хоче припинити «образливе» опікунство, яке змусило її почуватися деморалізованою та поневоленою.

Про це пише AP NEWS.

Виступаючи у суді вперше по цій справі, Спірс засудила свого батька, який, за її словами, змусив її приймати ліки проти власної волі, а також забороняв народити та вийти заміж.

«Це консерваторство приносить мені більше шкоди, ніж користі. Я заслуговую на життя», - сказала 39-річна Брітні Спірс.

Зірка говорила швидко поєднуючи свою 20-хвилинну письмову промову з нецензурною лайкою. Багато деталей, які розкрила Спірс, роками ретельно охоронялися.

Брітні заявила, що хоче «припинити цей конкурс, не отримуючи оцінки». Також вона наголосила, що хоче вийти заміж за свого хлопця Сема Асгарі та народити йому дитину, проте їй навіть не можна їздити з ним на машині.

«Все, що я хочу, володіти своїми грошима, хочу щоб це закінчилося і щоб мій хлопець міг возити мене на своїй машині», - завершила зірка.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вона що неповнолітня ,що в неї опікун?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні