--> На волинян чекає сухий і неймовірно спекотний тиждень | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На волинян чекає сухий і неймовірно спекотний тиждень

0
4
На волинян чекає сухий і неймовірно спекотний тиждень
Протягом тижня температура повітря вдень у Луцьку та області постійно перетинатиме позначку 30 вище нуля.

Як повідомили Волинь24 у Волинському обласному центрі з гідрометеорології, сьогодні, 21 червня, у Луцьку та загалом на Волині передбачається мінлива хмарність.

Якщо в обласному центрі опадів синоптики не очікують, то по області місцями можливі грози. Вітер південно-східного напрямку матиме швидкість 5-10 м/с. Температура вночі 15-17⁰, вдень 28-30⁰.

22-23 червня в області прогнозують мінливу хмарність. Без істотних опадів. Вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура вночі 15-20⁰, вдень 29-34⁰.

Загалом, за повідомленням спеціалізованих метеорологічних сайтів, спека до 33-34⁰ триматиметься на Волині аж до вихідних. Лише у суботу та неділю в Луцьку температура спаде до 23-25⁰ і, можливо, пройдуть короткочасні дощі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні