Скандальні $700 тисяч: президента кличуть на Волинь, щоб розібратися з корупцією на митниці

2
-11
Скандальні $700 тисяч: президента кличуть на Волинь, щоб розібратися з корупцією на митниці
Через скандальне затримання волинського митника із 700 тис. дол. США голова фракції «Громадянський Рух «СВІДОМІ» Тарас Шкітер закликає Конгрес місцевих та регіональних влад при Президентові України провести на Волині засідання, під час якого розглянути питання контрабанди та корупції в митних органах.

Про це пише Конкурент.

На думку Тараса Шкітера, контрабанда та корупція на митниці має стати предметом наступного засідання Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України.

«Так не може далі продовжуватися. Завдяки нещодавньому створенню нової інституції – Конгресу регіональних та місцевих влад при Президентові України – місцеві органи влади можуть впливати на вирішення подібних проблем», – зазначив голова фракції «СВІДОМИХ».

Саме тому Тарас Шкітер звернувся до Президента України Володимира Зеленського, Президії Конгресу регіональних та місцевих влад при Президентові України, а також до голів Волинської обласної державної адміністрації Юрія Погуляйка та Волинської обласної ради Григорія Недопада, щоб на черговому засіданні Палати регіонів Конгресу розглянули питання контрабанди та корупції в митних органах, а саме засідання провели на Волині.

«Ефективна взаємодія державних та регіональних органів влади, а також антикорупційних правоохоронних органів стане першим кроком для викорінення цієї проблеми! – зауважив депутат. – Прошу Андрія Єрмака, Кирила Тимошенка та Сергія Гриневецького розлядати це звернення як сигнал від громадськості Волині, яка прагне, щоб наша область притягувала туристів на наші блакитні озера, а не контрабандистів через корупціонерів на митниці та «дірки» на кордоні».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-11

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Правильно . Але брехня скрізь і корупція процвітає !!!!!
Відповісти
Ложив він на ваші громади,робити йому нічого як по ваших конгресах шлятися,він краще теплу ванну прийме,пивка поп*є як з вашими таможнями розбиратися.В нас нема корупції,вже поборена ще рік тому.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні