Як придумати надійний пароль та не забути його

1
4
Як придумати надійний пароль та не забути його
В 21 столітті потрібно ретельно захищати свій телефон та облікові записи в ньому. А ось мати один пароль на все – це величезна загроза для вашої конфіденційності.

Про це пише GSMinfo.

Дуже важливою є конфіденційність банківських рахунків, або соціальних мереж, адже саме там зберігається велика кількість інформації про вас. Тому важливо, щоб паролі були недоступними для хакерів. Є два надійних способи, як придумати пароль та не забути його.

Назва сайту
Якщо, для прикладу, вам потрібно придумати пароль для інстаграму, то можна записати назву навпаки. Тобто, «Instagram» – «Margatsni».

А щоб пароль став ще більш надійнішим, між кожною буквою поставте цифри, які є вашою датою народження. Наприклад: (1.01.1977 – M1a1r1g9a7t7sni).

І нарешті, щоб пароль став точно недоступним для зламників, варто першу букву писати великою, а в кінці ставити знак питання чи знак оклику.

Речення
Другим способом захистити свої дані є варіант з реченням. Варто взяти будь-яке речення, яке ви добре пам’ятаєте та використати для пароля перші літери кожного слова. Наприклад: «Послухайте, адже якщо зірки запалюють, значить це комусь потрібно» – «ПаЯзЗзцкП».

Якщо пароль потрібен латинською, то просто варто взяти речення англійською мовою.

І ще одна фішка від хакерів: на кінці варто поставити значок долара, знак питання, або знак оклику.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Завши використовую тiльки цей пароль. Його всi знають й тому не пробують ломати.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні