У Луцьку на хабарі взяли проректора вишу. ФОТО

4
5
У Луцьку на хабарі взяли проректора вишу. ФОТО
У службовому кабінеті "на гарячому" затримали проректора ВНЗ у Луцьку.

Про це інформує поліція Волині.

Посилаючись на власні джерела, ІА «Конкурент» повідомило, що мова йде про проректора Луцького національного технічного університету Сергія Савчука.



Чоловік вимагав та отримав від суб’єктів господарської діяльності неправомірну вигоду за безперешкодне надання в оренду приміщень, що належать певному навчальному закладу. Мова йде про тисячу доларів США.

Учора, 27 травня, правоохоронці затримали його «на гарячому» у службовому кабінеті. Кошти вилучили.

Вирішується питання про затримання службовця, оголошення йому підозри та обрання запобіжного заходу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Підстава!
Відповісти
Ні, ви не правий читачику, у цьому ВНЗ Луцька завжди педагоги та професора брали хабарі, беруть хабарі зараз, і будуть хабарі брати в майбутньому. Нічого тут не поробиш, це наш такий український менталітет. Якби хоч одного такого хабародавця та хабар отримувача повісили або розстріляли за хабарі...?, то інший подумав би...?
Відповісти
Бо з таким кнопкодавством, що існує зараз в ВР України, закони, які нинішня влада підлаштовує під себе, і знаючи, що на місцях всі посадовці та чиновники продажні "шкури" брали, беруть і будуть брати, то хабарі, несплата податків і тіньова економіка це для них рахуються не злочинами.
Відповісти
Це все,на що здатна нова команда...Це ті,що били себе в груди,розказували про боротьбу з хабарництвом перед виборами ректора.На жаль,результати їхньої роботи зовсім протилежні.Маєм,те,що маєм...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні