Як у Луцьку «рятують» дитячу залізницю

0
2
Як у Луцьку «рятують» дитячу залізницю
Луцька міська рада хоче, аби «Укрзалізниця» передала дитячу залізницю місту.

Про це пише Конкурент.

Про це говорили у вівторок, 18 травня, під час позачергового сесійного засідання Луцької міської ради.

Мер міста Ігор Поліщук розповів, що два місяці тому зустрічався з головою правління «Укрзалізниці» Володимиром Жмаком і домовився з ним про збереження залізниці. Проте зараз у перемовинах стоїть пауза, тому що невдовзі після домовленості Жмака звільнили.

"Тому ми сьогодні звертаємося, щоб зберегти цей об’єкт. Це історія нашого міста і ми готові утримувати цей комплекс. Ми готові повністю відновити роботу дитячої залізниці та повернути назад працівників дитячої залізниці, яких перевели в інші структури "Укрзалізниці", – зазначив Ігор Поліщук.

У свою чергу, Михайло Наход, який є заступником голови фракції «СВІДОМІ», запропонував підготувати проект щодо рішення про готовність міськради прийняти землю та дитячу залізницю у власність міста.

"Я думаю, що такий сигнал посилить наші позиції. Безумовно, дитяча залізниця та територія навколо неї потребує суттєвого оновлення. Цей об'єкт можна буде перетворити на сучасний рекреаційний комплекс із належною інфраструктурою, зокрема, з'єднати його з пішохідним та велосипедним маршрутом вздовж Сапалаївки. Наша команда готова долучатися до реалізації такого проекту", – зазначає Михайло.

У підсумку обранці громади ухвалили звернення до Прем'єр-міністра, голови правління "УЗ" з проханням зберегти залізницю та її функціональне призначення.

В результаті депутати Луцької міської ради ухвалили звернення до Прем'єр-міністра, голови правління "Укрзалізниці" з проханням зберегти та її залізницю та її функціональне призначення.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні