Підприємства Міненерго зазнали мільярдних збитків

1
5
Підприємства Міненерго зазнали мільярдних збитків
Підприємства Міністерства енергетики за минулий рік отримали 4,2 млрд грн збитків проти 3,6 млрд прибутку роком раніше. Про це повідомляє Mаrlin з посиланням на дані зведеного звіту про виконання фінплану держпідприємств.

Так, з 46 підприємств Міненерго 31 завершило рік з чистим збитком на 8,4 млрд грн, 14 - отримали прибуток в 4,2 млрд грн.

Найбільш збитковими підприємствами є: Енергоатом (4,8 млрд грн, 57% від загальної суми), вуглевидобувні компанії (2,9 млрд грн, 34%), Східний гірничо-збагачувальний комбінат (550,2 млн грн, 6,5%).



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це що "плач Ярославни" про те що в нас ціни на електрику низькі? За"папєрєдніків" атомки працювали і не були збиткові, а за "зелених" атомки на догоду одному олігархові зупинили, і тепер вони стали збиткоавими. То це може проблема не у вартості електрики,а в бездарному керівництві!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні