В НАН України зробили заяву про локдаун

0
-4
В НАН України зробили заяву про локдаун
Глава комісії з біобезпеки та біологічного захисту при Раді нацбезпеки і оборони, академік НАН України Сергій Комісаренко заявив, що в Україні є всі передумови для введення повного локдауну через коронавірус. Про це у вівторок, 23 березня, вчений заявив на телеканалі Україна 24.

Також він звернув увагу, що в Україні на цей час "істотно збільшується агресивність" коронавірусу і кількість хворих.

На думку академіка, зважаючи на епідеміологічну ситуацію з COVID-19 введення локдауну - необхідне.

"Причому суворі заходи якраз вводяться не тоді, коли хворіє максимум людей, а коли його ще немає, коли відбувається підйом. Саме зараз ми з вами знаходимося на етапі, коли йде масований підйом захворюваності і навіть летальності", - заявив Комісаренко.

Також академік висловився щодо очікуваного піку коронавірусу в Україні.

"Можна вважати, що третя хвиля, можна - що друга. Я вважаю, що друга, але це не принципово. Важливим є те, що ми є свідками інтенсивного поширення захворювання і інфікування", - підкреслив він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні