--> На Волині 5-річний хлопчик катався на велосипеді по автотрасі. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині 5-річний хлопчик катався на велосипеді по автотрасі. ФОТО

1
6
На Волині 5-річний хлопчик катався на велосипеді по автотрасі. ФОТО
Небайдужі повідомили про дитину, яка каталася на автодорозі на велосипеді.

18 березня під час несення служби патрульними на стаціонарному посту "Цумань", що на автодорозі Н-22 (Устилуг – Луцьк – Рівне) від небайдужих водіїв надійшла інформація, що поблизу с. Ромашківка на дитячому велосипеді катається хлопчик на вигляд 4-5 років без нагляду дорослих. Згодом про цю ж подію на лінію 102 повідомила заявниця. Про випадок розповіли в пресслужбі патрульної поліції Волині, пише Конкурент.

Патрульні миттєво виїхали за вказаною адресою і дійсно виявили хлопчика, на якого вказували небайдужі. Оскільки дитина замерзла, інспектори відвезли її на стаціонарний пост, аби вона зігрілася.

Згодом на пост приїхала бабуся дитини, яка розповіла, що хлопчик катався у подвір’ї. Однак поки вона зайшла в будинок, дитина поїхала у невідомому напрямку. На щастя, з малюком все добре, його передали в руки бабусі, з якою провели профілактичну бесіду, аби надалі така ситуація не повторилася.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
В нас по місту автомобілями катаються по тротуарах, і нічого поліція не реагує!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні