Росії пропонують повернути Китаю Приморський край

2
-1
Росії пропонують повернути Китаю Приморський край
Колишній посол США в Росії Майкл Макфол (на фото) вступив у суперечку з одним із російських пропагандистів з приводу окупованого Росією Криму.

Про це повідомляють Економічні новини з посиланням на МК.

Російський пропагандист написав ексдипломату, що Крим увійшов до складу Росії ще в 1783 році. У відповідь Макфол запропонував повернутися до кордонів 1783 року.

Суперечка почалася після того, як Макфол написав твіт, в якому вказав, що Крим це частина України.

«Крим став частиною Росії в 1783 році, з тих пір там живуть росіяни. За якими підручниками історії ви вчилися?», - запитав у ексдипломата користувач з ніком НеБолтай!

«Якщо ми повернемося в 1783 рік, щоб перекроїти кордони, чи означає це, що ви готові віддати Китаю Приморський край і частину Хабаровська?» - відповів йому Макфол.

Раніше дипломат неодноразово дискутував щодо належності Криму. Ще в 2016 році він написав пост у своєму Twitter і нагадав, що Калінінград був німецьким протягом багатьох століть (тоді він називався Кенігсберг). «Чи означає це, що у Німеччини є право анексувати Калінінград зараз?» - поцікавився він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А ЩЕ КРАЩЕ ДО КОРДОНІВ 12 СТОЛІТТЯ. ТОДІ НА МІСЦІ МАААЦКВИ ЖАБИ КВАКАЛИ
Відповісти
Якщо він такий прихильник історії то нехай згадає кордони Київської Русі, і де тоді була московія!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні