Etihad Airways відправить на звалище лайнери з розкішними апартаментами. ВІДЕО

1
-1
Etihad Airways відправить на звалище лайнери з розкішними  апартаментами. ВІДЕО
Etihad Airways припинила використання всіх своїх 10 лайнерів-гігантів Airbus A380 і, ймовірно, більше ніколи не буде їх використовувати, розповів глава авіакомпанії Тоні Дуглас діловому виданню з ОАЕ The National, повідомляє Avianews.

У поточній ситуації це означає, що літаки, швидше за все стануть донорами запчастин і відправляться на утилізацію.

До кризи, пов'язаної з пандемією коронавірусу, авіакомпанії по всьому світу почали процес поступового виведення 4-двигунних A380 з флоту через неекономічність у порівнянні з авіалайнерами з двома двигунами. На поточний момент вже кілька літаків встигли утилізувати.

A380 у флоті Etihad Airways унікальні тим, що мають повноцінні 2-кімнатні каюти The Residence на двох осіб. Усередині кожного номера є вітальня, спальня і індивідуальна туалетна кімната з душем.

Ціна перельоту в такий каюті могла досягати $20 тис. За комфортом пасажирів The Residence стежили спеціально навчені дворецькі.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А слово "розкішними" для вас журналісти не існує? Краще послуговуватися русизмами, та іншими "ізмами", засмічуючи українську мову. А інші читачі будуть вважати що це українське слово.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні