--> Українську біатлоністку обматюкав уболівальник | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Українську біатлоністку обматюкав уболівальник

0
-1
Українську біатлоністку обматюкав уболівальник
Українську біатлоністку Анастасію Меркушину обматюкали після невдалого виступу.

На чемпіонаті світу з біатлону жіноча збірна України в естафеті претендувала на медалі, але помилка при передачі естафети між Юлією Джимою та Меркушиною призвели до втрати медалей.

Після змагань Меркушина опублікувала пост, в якому розмістила скріншот з повідомленням одного з уболівальників у мережі.

"Тварюка ти, бл*ть. Мало того, що через тебе збірну дискваліфікували, бо ти передачу не змогла взяти нормально, а вже погналася. Так ще й їздиш, як дитина - в штиль на штрафне коло примудрилася піти. Ти забрала в України сьогодні медаль, можливо, і золоту. Позорисько", - написав біатлоністці підписник.

"Сьогодні я зрозуміла одну річ. Команда - це не тільки перемоги, а й підтримка у скрутному становищі. І в цьому ми сьогодні були кращі, але коли пишуть вболівальники таке..." - написала Меркушина у Facebook.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні