--> Amazon змінив логотип через схожість із «усміхненим Гітлером» | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Amazon змінив логотип через схожість із «усміхненим Гітлером»

0
6
Amazon змінив логотип через схожість із «усміхненим Гітлером»
Компанія Amazon змінила іконку мобільного додатку, оскільки деякі користувачі почали порівнювати логотип із усміхненим Адольфом Гітлером.

У початковій версії іконки синій скотч на імпровізованій картонній коробці нагадував вуса-щіточки, які носили Гітлер і Чарлі Чаплін, пише The Verge. У новій версії логотипу скотч залишився на тому ж місці, але тепер він не відірваний, праворуч з'явився залом.



"Amazon завжди шукає способи порадувати наших клієнтів. Ми розробили нову іконку, аби викликати передчуття, захоплення і радість, коли клієнти починають шопінг-подорож на своєму телефоні - точно так само, як коли вони бачать наші коробки біля вхідних дверей", - прокоментували зміни в компанії.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні