Дві українки створили мережу з надання інтимних послуг: за годину отримували до 1,5 тисячі гривень. ФОТО. ВІДЕО

0
-1
Дві українки створили мережу з надання інтимних послуг: за годину отримували до 1,5 тисячі гривень. ФОТО. ВІДЕО
У столиці поліція затримала двох мешканок Київської області, які підозрюються в організації незаконного бізнесу з надання інтимних послуг, повідомляє прес-служба Поліції Києва.

"Одна з жінок знімала квартири і підшукувала кандидаток для заняття проституцією, а інша - приймала замовлення від клієнтів і координувала оплату інтимних послуг. За організацію незаконного бізнесу з надання сексуальних послуг спільниці загрожує до 7 років позбавлення волі", - йдеться в повідомленні.

Організатором незаконного бізнесу є 42-річна мешканка Київщини, яка сама орендувала квартири. У них дівчата надавали сексуальні послуги.

"Для реалізації злочинного наміру жінка сама займалася розміщенням рекламних оголошень про надання інтимних послуг у мережі Інтернет, особисто проводила "кастинги" і співбесіди з дівчатами. Також їй допомагала ще одна жінка - 36-річна мешканка Київської області, яка виконувала роль диспетчера. Вона приймала дзвінки, отримувала замовлення від клієнтів, контролювала дівчат-повій і оплату послуг", - розповів старший оперуповноважений сектору відділу з боротьби зі злочинами, пов'язаними з торгівлею людьми, Поліції Києва Олексій Гаврилюк.

За його словами, за годину роботи дівчата брали з клієнта від 1 тисячі до 1,5 тисячі гривень.

Організатори незаконного бізнесу з метою конспірації постійно змінювали мобільні телефони разом з номерами й орендовані квартири.

"Під час слідчих дій вилучили речові докази злочинної діяльності, а саме - гроші, мобільні телефони, чорнові записи, банківські картки, комп'ютерну техніку", - додав Гаврилюк.

Розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 303 (сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією) КК України.

Підозрювані затримані. Їм повідомлено про підозру.




Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні