--> Ще одна область отримала COVID-вакцину | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Ще одна область отримала COVID-вакцину

0
1
Ще одна область отримала COVID-вакцину
Житомирщина стала п'ятим регіоном після Черкащини, Київщини, Чернігівщини та Вінниччини, у яких почалася вакцинація від коронавірусу.

Пише Кореспондент.

Перша партія вакцини від коронавірусу Oxford/AstraZeneca індійського виробництва доставлена ​​в Житомир. Регіон починає кампанію з вакцинації. Про це ввечері у середу, 24 лютого, повідомив голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко у Facebook.

"Житомирська область однією з перших в Україні розпочинає вакцинацію від коронавірусу. Тільки що в Житомир доставили першу партію вакцин, що складається із 17,3 тисячі доз препарату виробництва Oxford/AstraZeneca (Covishield)", - зазначено в повідомленні.

За словами губернатора, першими щеплення отримають всі охочі із числа медиків, які працюють із ковідними пацієнтами, соцпрацівників та осіб, котрі перебувають у спецустановах, а також військовослужбовців, що беруть участь в ООС.

Загалом на першому етапі планують безкоштовно і добровільно прищепити більше 3600 жителів регіону, інформував Бунечко.

Нагадаємо, раніше вакцинація від коронавірусу почалася в Черкаській, Київській, Чернігівській і Вінницькій областях. У всіх регіонах перші щеплення отримали медичні працівники.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні