У Луцьку поліцейські безкоштовно їздитимуть у громадському транспорті

1
4
У Луцьку поліцейські безкоштовно їздитимуть у громадському транспорті
У Луцьку працівники поліції у службових цілях безоплатно користуватимуться послугами громадського транспорту.

Пише Волинь пост.

Так, начальник управління транспорту та зв'язку Володимир Степанов нагадав, що в минулому році такий дозвіл надали для проїзду у тролейбусах. Тепер ж правоохоронці попросили дозволити безкоштовний проїзд і в маршрутних автобусах. Всього йдеться про 27 працівників поліції.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Якийсь брєд. Що то за 27 працівників поліції, яким надали дозвіл їздити безоплатно не тільки у тролейбусах, але і у маршрутках? Дуже дивна стаття!? По яких критеріях відбирали цих поліціянтів? Я знаю, що працівник поліції пред'явивши службове посвідчення котролеру чи кондуктору має право по всій території України безоплатний проїзд в громадському транспорті, міському автобусі, міській маршрутці тим більше, якщо поліцейський переслідує чи супроводжує злочинця, доставляє інваліда, хвору чи вагітну людину до місця призначення. Що це за виключення для 27 осіб поліцейських, це - нонсенс!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні