Укразалізниця заявила про багатогодинну затримку поїздів через снігопад

0
3
Укразалізниця заявила про багатогодинну затримку поїздів через снігопад
Через сильний снігопад з великим запізненням йдуть пасажирські поїзди №14 Солотвине - Київ і №142 Львів - Бахмут. Про це повідомляє Укрзалізниця в п'ятницю, 12 лютого.

"Через складні погодні умови вранці, 12 лютого, з запізненням йдуть поїзди №14 Солотвине - Київ і №142 Львів - Бахмут, які затримуються на 6 і 5 годин відповідно", - йдеться в повідомленні.

Зазначено, що 119 пасажирів, які очікують поїзд №142 на Центральному вокзалі в Києві, безкоштовно розміщені в залі очікування підвищеної комфортності до прибуття поїзда.

"Для пасажирів поїзди №14, які продовжуватимуть поїздку в напрямку Дніпра і Запоріжжя, буде організована пересадка на вечірній поїзд Інтерсіті+. Також зранку 12 лютого було затримано на 26 хвилин відправку зі Львова поїзда №45 Ужгород - Лисичанськ для зручної пересадки пасажирів поїзда Дніпро - Трускавець", - наголошується в повідомленні.

Інші поїзди Укрзалізниці слідують за розкладом, незважаючи на складні погодні умови.

Всього за добу (з 7:00 11 лютого до 7:00 12 лютого) в заходах щодо боротьби зі снігом було задіяно понад 6,6 тис. залізничників. За вказаний період було очищено від снігу майже 14 тис. стрілочних переведень та 473 пасажирські платформи. Також було задіяно 44 одиниці снігоприбиральної техніки, - розповіли в прес-службі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні