Через збільшення самогубств: у Японії з'явиться міністр із самотності

0
42
Через збільшення самогубств: у Японії з'явиться міністр із самотності
Прем'єр-міністр Японії Есіхіде Суга доручив створити посаду для людини, яка очолить боротьбу із самотністю та ізоляцією в країні. Про це пише Nikkei, передає УНН.

За рішенням прем’єра, її займе міністр у справах відновлення життєдіяльності регіонів Тецусі Сакамото. Він буде поєднувати роботу на двох посадах.

“Через поширення коронавірусу виросло число самогубств серед жінок. Я хочу, щоб ви визначили проблеми і прийняли комплексні заходи”, — вказав йому Суга. Сакамото також повинен відстежувати стан дитячої бідності в країні та координувати допомогу літнім.

Міністр зазначив, що зв’язки між людьми в суспільстві в сучасному світі постійно розмивалися, а пандемія коронавірусу ще більше обмежила їх контакти і зробила проблему очевидною.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
42

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні