В Японії вигадали «роборуку» для самотніх чоловіків. ВІДЕО

1
-6
В Японії вигадали «роборуку» для самотніх чоловіків. ВІДЕО
Японські інженери представили свій останній винахід - «роборуку» для самотніх чоловіків. Коли до неї підносиш пальці, вона хапає за них.

Також новинка при тривалому контакті потіє і пахне жіночим шампунем.

Фахівці японського університету в місті Гіфу винайшли роборуку, яку оцінять самотні чоловіки. Новинка отримала назву «Моя дівчина на прогулянці» і нею можуть скористатися ті, кому не вистачає жіночого тепла, пишуть novosti-n.

Пристрій кріпиться до передпліччя, для того, щоб якщо людина відпустить руку, вона не впала. Механічна рука чуйна: варто піднести до «робопальців» свої, як вони тут же схоплять їх у відповідь.

Вчені відзначають, що їхня рука максимально наближена до людської долоні. Так, наприклад, якщо її довго тримати, то шкіра на «роборуці» потіє - через її пори виступає трохи рідини.

Також девайс забезпечили ароматизатором, який пахне жіночим шампунем, і маленькою колонкою, з якої лунають звуки кроків.

З «роборукою» самотні чоловіки зможуть більше часу проводити на свіжому повітрі, вважають винахідники.

Також розробники планують зробити приємне і представницям прекрасної статі - вони випустять і чоловічу версію пристрою, що пахнутиме чоловічим одеколоном або ж моторним маслом.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А за члєн ця рука вміє хвататися і теребонькати його?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні