Ігор Поліщук просить підприємців Луцька скоротити робочий день

3
0
Ігор Поліщук просить підприємців Луцька скоротити робочий день
Всього на дорогах міста та прилеглих громад наразі працює 60 одиниць техніки. Додатково вдалося залучити ще 10 одиниць техніки.

Про це на своїй сторінці написав міський голова Ігор Поліщук, пише Конкурент.

Із його слів, для водіїв техніки організовано гарячі обіди, які подаються в одноразовому посуді безпосередньо в кабіни для того, щоб була можливість безперервної роботи без перерви на обід.

"Просимо власників приватного транспорту без необхідності не виїжджати у місто, щоб не утруднювати та не сповільнювати прибирання доріг міста спецтехнікою. Звертаємося до підприємств та підприємців, які мають можливість скоротити робочий час для працівників, визначити закінчення робочого дня сьогодні о 16:00, а завтра встановити робочий день з 10:00 до 15:30. Це робиться для того, щоб максимально розділити в часі потоки автомобілів та кількість людей, які пересуваються громадським транспортом", – йдеться у повідомленні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
не все так просто, як йому здається.
Відповісти
Ага скоротять, оті капіталісти тільки й думають як ще більше людину запрягти і менше заплатити!
Відповісти
Ахаха, ніби Ви ніколи не думаєте як би то заробити побільше, а потратити поменше)
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні