ЄС готує нові санкції проти Росії та Білорусі

0
0
ЄС готує нові санкції проти Росії та Білорусі
У МЗС Литви розповіли, що готують "список Навального" - перелік осіб, які причетні до затримання російського опозиціонера.

В Євросоюзі розробляють четвертий пакет санкцій проти Білорусі та обговорюють так званий список Навального - введення обмежень проти причетних до ув’язнення опозиціонера в Росії. Про це розповів міністр закордонних справ Литви Габріелюс Ландсбергіс, повідомляє Корреспондент.

"Четвертий пакет проти Білорусі - це європейський пакет санкцій. Поки що немає чітких критеріїв, як він буде складатися. Ми з колегами говоримо про погодження санкційного списку людям, які не зможуть прибути до країн Балтії. Йдуть дискусії, збираються докази щодо списку цих осіб", - сказав Ландсбергіс.

Крім того, готується розширення санкцій і проти Росії. Так, за словами Ландсбергіса, "частіше обговорюється так званий список Навального - люди, пов'язані із затриманням, приміщенням під варту, судом над Навальним, можливо, також і замовники".

Він зазначив, що Литва бере участь в дискусіях з колегами з країн Балтії, Польщі, і відповідний перелік осіб буде поданий в офіційні відомства ЄС найближчим часом.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні