Покарали волинянина, який висипав сніг на чужу дорогу. ВІДЕО

1
-4
Покарали волинянина, який висипав сніг на чужу дорогу. ВІДЕО
У лютому на Волині випало чимало снігу. Його розчищають як дорожні і комунальні служби, так і приватні господарства.

На жаль, є й такі господарі, які проблему надмірного накопичення снігу вирішують шляхом скидання його на землі дорожнього господарства. 10 лютого виявлено вантажний автомобіль, який звалював сніг на проїзну частину та узбіччя автошляху Н-22 Устилуг – Луцьк – Рівне. На вимогу представника дорожнього підприємства, яке здійснює експлуатаційне утримання цієї ділянки шляху, припинити такі протиправні дії водій не відреагував, мотивуючи свій вчинок тим, що це приватна територія, – повідомили в Службі автомобільних доріг на Волині, пише Конкурент.

Представники патрульної поліції, які за повідомленням дорожників оперативно прибули на місце події, склали протокол про адміністративне правопорушення та зобов’язали винних осіб негайно прибрати сніг з дороги.

Дорожники нагадують, що, відповідно до статті 32 Закону України «Про автомобільні дороги», на користувачів автомобільних шляхів покладено обов’язок не забруднювати проїзну частину та смугу відведення доріг, а також не створювати своїми діями загрози безпеці дорожнього руху.

Згідно з пунктом 20 Єдиних правил ремонту і утримання автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, правил користування ними та охорони, затверджених постановою КМУ від 30.03.1994 р. № 198) у межах смуги відчуження автомобільних (позаміських) доріг і червоних ліній міських вулиць і доріг забороняється смітити, псувати дорожнє покриття, обладнання, зелені насадження.

Пошкодження автомобільних доріг, вулиць, дорожніх споруд, залізничних переїздів і технічних засобів регулювання дорожнього руху, створення перешкод для руху та невжиття необхідних заходів щодо їх усунення тягнуть за собою адміністративну відповідальність у вигляді штрафу чи громадських робіт (ст. 139 КУпАП).

Відео можна переглянути ТУТ.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ще б біля модерна проїхалися, як "бідне" підприємство вивозило сніг на рівненську.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні