На Харківщині схопили шахрайку, яка обманом забрала у пенсіонерок 60 тис. грн

0
4
На Харківщині схопили шахрайку, яка обманом забрала у пенсіонерок 60 тис. грн
Харківські поліцейські повідомили про підозру жінці, яка ошукала пенсіонерок на 60 тис. грн

Пише Депо.

Як повідомили Depo.Харків у відділі комунікації ГУНП України в Харківській області, вчора, 3 лютого, жінці повідомили про підозру за ч. 2 ст. 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України.

За відомостями поліції, зловмисниця скористалися схемою про обмін старих купюр – говорила довірливим громадянам, що нібито проводить обмін застарілих купюр на нові. Тільки після її уходу заявниці виявляли, що купюри сувенірні.

На даний час працівники поліції встановлюють її причетність до аналогічних злочинів на території району. Максимальне покарання згідно з санкцією статті передбачає до 3 років позбавлення волі.

Шановні громадяни, якщо ви впізнали дану жінку та були ошукані нею, просимо вас негайно звернутися до оперуповноваженого відділу поліції №1 Ізюмського районного управління поліції ГУНП в Харківській області Євгенія Гутніка за телефоном: 0953429074 або 102.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні