Джуліані тиснув на Зеленського?

0
-1
Джуліані тиснув на Зеленського?
Під час діалогу з Володимиром Зеленським адвокат 45-го президента США Дональда Трампа Рудольф Джуліані наполягав на відкритті справи проти сина Джо Байдена. Вимоги ні до чого не привели, і згодом тональність США щодо України змінилася.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Washinghton Post. Повідомляється, що 40-хвилинний діалог Джуліані та Зеленського відбувся у 2019 році. До цього у Джуліані відбувся діалог з Андрієм Єрмаком, який на той час був помічником президента України.

Відзначається, що розмову з Джуліані в команді Зеленського намагалися відтягнути, проте в підсумку зрозуміли, що діалог з Дональдом Трампом не відбудеться без розмови з його адвокатом. У виданні зазначили, що під час бесіди з Зеленським адвокат Трампа в наполегливому і загрозливому тоні вимагав публічно відкрити справу проти Данкана Хантера щодо його діяльності у компанії "Бурисма". Також він попередив його щодо оточення сина Байдена, порадивши Зеленському бути з ними обережним.

"Тон і дії Джуліані під час його відносин з українцями були "агресивними та загрозливими", сказав один з інсайдерів Зеленського, який говорив на умовах анонімності через делікатність питання. Але українці, за його словами, наполегливо відмовлялися підігравати", - йдеться в публікації Washinghton Post.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні