В ЄС мають намір до літа вакцинувати 70% дорослих

0
0
В ЄС мають намір до літа вакцинувати 70% дорослих
В Європейському союзі намір до літа 2021 року вакцинувати від COVID щонайменше 70% дорослого населення. При цьому до березня країни ЄС повинні вакцинувати не менше 80% медичних і соціальних працівників і людей старше 80 років.

Інформує РБК.

Про це повідомляє видання Bloomberg з посиланням на проект нової стратегії ЄС щодо вакцинації від коронавірусу, який Єврокомісія представить 19 січня.

Також до кінця січня Європейська комісія збирається узгодити з країнами - членами ЄС протокол складання свідоцтв про вакцинацію, "який може бути визнаний і використаний в системах охорони здоров'я по всьому ЄС, і також застосований на більш глобальному рівні за погодженням з Всесвітньою організацією охорони здоров'я".

Такі сертифікати можуть замінити карантин і вимоги до тестів від COVID, доводячи, що "ви більше не піддаєтеся високому ризику (зараження коронавірусом, - ред.) під час подорожей".

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні