В Україну під виглядом біжутерії ввезли діаманти

0
-5
В Україну під виглядом біжутерії ввезли діаманти
Співробітники Київської митниці виявили 23 діаманти під час митної перевірки міжнародного експрес-відправлення, яке прямувало з Індії на адресу вінничанина. Каміння намагалися переправити під виглядом декоративного. Про це повідомляє пресслужба Державної митної служби.

"Співробітники Київської митниці виявили 23 діаманти під час митної перевірки міжнародного експрес-відправлення, яке прямувало з Індії на адресу вінничанина. У декларації ж значилося, що в міжнародному відправленні знаходиться декоративне/штучне каміння вартістю 2 500 індійських рупій (960 грн). Насправді ж у двох поліетиленових пакетиках знаходилися 23 безбарвні прозорі камінці, які детектор дорогоцінного каміння визначив як діаманти. Їх розмір від 2,8 до 3 мм", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що і на самих пакетиках з камінням було нанесене маркування, характерне для позначення діамантів.

"Оскільки в декларації не було зазначено точних достовірних відомостей про товар, діаманти вилучено. Складено протокол про порушення митних правил за ст.483 Митного кодексу України", - йдеться у повідомленні.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні