Розкішна Зої Салдана наважилась знятися топлес. ФОТО 18+

0
0
Розкішна Зої Салдана наважилась знятися топлес. ФОТО 18+
Розкішна 42-річна актриса Зої Салдана неабияк розбурхала своїх підписників цього разу. Зірка "Вартових галактики" знялася топлес, пише men.24tv.

Новий пост Зої Салдани, який вона виклала на своєму інстаграмі, неабияк шокував підписників актриси. На ньому 42-річна зірка "Вартових галактики" позує топлес, хизуючись своїм ідеальним тілом.

На сміливій світлині Зої Салдана позує топлес, грайливо прикриваючи руками груди. З одягу на ній можна побачити хіба джинси з заниженою талією. Фотограф підібрав такий ракурс, що неозброєним оком можна зауважити ще й той факт, що актриса оголила не лише бюст, а й сідниці.



Прихильники актриси буквально засипали її коментарями. Їм припала до душі неймовірна фігура актриси, а також грайливість, з якою вона себе подає:

"Ви – легенда на землі";
"Королева";
"Природна краса";
"Досконалість";
"Я хочу це тіло";
"Я люблю тебе дуже сильно";
"Сьогодні погода була теплою, але ти зробила її спекотною";
"Надзвичайно приваблива! Ґаморо, я закоханий".


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні