На Волині у нідерландській вантажівці знайшли 20,5 тонн контрабандного какао

0
-4
На Волині у нідерландській вантажівці знайшли 20,5 тонн контрабандного какао
У Волинській області на пункті пропуску "Ягодин" затримали вантажівку з Нідерландів, у середині якої знаходилось 20,5 тонн какао порошку на суму понад 4,7 мільйона гривень. Про це повідомляє пресслужба ДПСУ, інформує УНН.

"Охоронці кордону, враховуючи можливі ризики щодо незаконного переміщення товарів, ініціювали проведення поглибленої перевірки вантажного автомобіля, яким слідували в Україну через пункт пропуску "Ягодин". Водій вантажівки із Нідерландів віз майже 20,5 тонн какао порошку, вартістю понад 39 000 євро", - йдеться у повідомленні.

Під час спільної з працівниками митниці перевірки встановлено, що заявлена вартість вантажу не відповідає фактичній та занижена у кілька разів.

"Товар встановленим порядком вилучено співробітниками Держмитслужби. Його вартість становить понад 4,7 млн гривень", - підкреслили у ДПСУ.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні