Сепаратисти порушили режим "тиші" сім разів

1
4
Сепаратисти порушили режим "тиші" сім разів
Бійців ЗСУ обстрілювали з гранатометів, кулеметів і мінометів. Серед українських воїнів бойових втрат немає.

Повідомляє Кореспондент.

На Донбасі в районі проведення операції Об'єднаних сил з початку поточної доби, 8 січня, було зафіксовано сім порушень режиму припинення вогню. Серед українських бійців втрат немає, повідомляє в вечірньому зведенні прес-центр штабу операції Об'єднаних сил.

"Вранці, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Схід біля Водяного, що на Приазов'ї, російсько-окупаційні війська відкривали вогонь в бік українських позицій з 120-ти мм мінометів, протитанкових і автоматичних станкових і підствольних гранатометів, а також - великокаліберних кулеметів... У відповідь на обстріли противника наші захисники дали адекватну відповідь. Серед українських воїнів бойових втрат немає", - йдеться в повідомленні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А "янелох" про це знає?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні