Президенту США загрожує імпічмент

3
3
Президенту США загрожує імпічмент
Спікер Палати представників США Ненсі Пелосі назвала чинного президента США Дональда Трампа дуже небезпечною людиною, яка не має залишатися очільником. Через це існує ризик, що він не добуде свій термін на цій посаді (13 днів), а буде зміщений через процедуру імпічменту, згідно з 25 поправкою до Конституції країни.

Інформує Факти.

За її словами, у державі звучать реальні заклики передчасно припинити повноваження Трампа.

– Мої члени дуже зацікавлені. Мій телефон вибухає від слів – імпічмент, імпічмент, імпічмент, – уточнила Ненсі Пелосі.

Водночас поки немає реальних планів ініціювати цю процедуру.

Відповідно до джерел CNN, новообраний президент США Джо Байден не збирається приєднаються до закликів достроково усунути Трампа від виконання обов’язків. Інші екс-глави країни також не мають наміру це робити.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Провал Вашингтонської народної республіки.
Відповісти
«СМІЛІШЕ!»: Зеленського Трикратного Крадуна Пенсій ШТУРМУЙТЕ В КОНЧАЗАСПІ і САДЖАЙТЕ НА КОЛ, НА ЯКОМУ ЧУТИ ЗЕ-клоунські КОМАНДИ РОСІЙСЬКОЮ МОВОЮ БЕЗСОВІСНО ГРАБУВАТИ мізерні ПЕНСІЇ В ПЕНСІОНЕРІВ!!!!!
Відповісти
КЛОУНУ-Президенту ЗЕЛЕНСЬКОМУ за трикратне пограбування мізерних пенсій в пенсіонерів загрожує імпічмент!!! БАНДИТА Клоуняку ЗЕленяку садити на НАРИ і дупою на КОЛЯКУ
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні