Прихильники Трампа можуть зірвати інавгурацію Байдена

0
0
Прихильники Трампа можуть зірвати інавгурацію Байдена
Служба безпеки Конгресу США попередила законодавців, що перед інавгурацією новообраного президента Джо Байдена планується повторний штурм Капітолію.

Інформує НВ.

За ймовірним штурмом можуть стояти прихильники чинного президента Дональда Трампа. Співрозмовник видання заявив, що сенаторів попередили про погрози збройних атак на будівлю Конгресу США, Білий дім і Верховний суд.

The Hill пише, що деякі законодавці закликали американців за можливості не відвідувати Вашингтон в день інавгурації Байдена, 20 січня.

Напередодні американський телеканал ABC з посиланням на доповідь ФБР повідомив, що прихильники Дональда Трампа готують збройні протести в усіх штатах США з 16 по 20 січня.

Трамп оголосив режим надзвичайної ситуації у Вашингтоні, щоб забезпечити безпеку перед інавгурацією Джо Байдена. Навколо Капітолію збираються встановити паркан висотою в три метри.

Байден обійме посаду 46-го президента США 20 січня 2021 року.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні