Локдаун можуть перенести?

1
-9
Локдаун можуть перенести?
Запланований від 8 січня локдаун в Україні можуть перенести на пізніші дати.

Про це з посиланням на джерела в Офісі президента повідомляє інформаційний Telegram-канал "Легитимный", пише ТСН.

За їхніми даними, жорсткі карантинні заходи можуть розпочати у кінці січня, саме тоді може розпочатися ще й сезонна епідемія грипу. "На сьогоднішній селекторній нараді у президента це обговорювалося і попередньо ухвалено рішення про перенесення локдауну на кінець січня", – зазначає ресурс.

Джерело пояснює, що вводити локдаун 8 січня недоцільно, адже кількість захворювань низька, а медичні установи не завантажені. Проте все може змінитись ближче до лютого, тоді начебто чекають "третьої хвилі". "Доведеться знову вводити локдаун, а це буде зробити дуже складно і майже неможливо. У підсумку цей трек стане "критичним" і антихайповим для влади, яка отримає хвилю критики від всіх", – додає ресурс.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Тим депутатам потрібно "вавку" в голові вилікувати, а тоді дозволяти щось вирішувати. По-перше, люди вже підготувались до карантину, та й січень він сам по собі майже весь суцільний вихідний. По-друге, щоб попередити епідемію, до неї потрібно готуватися, а не думати, що робити, коли вже біда прийде.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні